Ετικέτες

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΥΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ

Ο  ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ    ΚΑΙ   Ο   ΓΛΟΜΠΟΣ
Οι δύο νέοι σύμβουλοι του κ.Βρεττάκου
Μας εξέπληξε πάλι ο κ.Βρεττάκος στο Δημοτικό συμβούλιο με την παρεμβατικότητα, την διορατικότητα και την αποτελεσματικότητά του.
Στο συμβούλιο αυτό συζητήθηκε το ζήτημα των καλλιτεχνικών τμημάτων και δραστηριοτήτων.
Ο Τζανής είχε κανονίσει να λειτουργήσουν από Σεπτέμβρη με χρήματα από ΚΟΙΝΣΕΠ.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι τους καθηγητές θα τους πλήρωνε μια κοινωφελής επιχείρηση που επιδοτείται από το κράτος για αυτό το σκοπό. Ο Δήμος λοιπόν δεν θα είχε καμία επιβάρυνση και τα τμήματα θα λειτουργούσαν κανονικά.
Γιατί σκοπός είναι κατ'αρχάς  η επιμόρφωση και κατάρτιση των δημοτών.
Ο κ.Βρεττάκος δήλωσε ότι λόγω αρχής είναι εναντίον των ιδιωτικών επιχορηγήσεων. Άρα να τα πληρώσει ο Δήμος και να πληρώσει και το πρόστιμο λόγω της καταγγελίας της σύμβασης. Δήλωσε ακόμα ότι είναι εναντίον της ωριαίας αποζημίωσης των καθηγητών και πρότεινε  την πρόσληψή τους σαν μόνιμο προσωπικό.
Δηλαδή ένας ζωγράφος ή ένας μουσικός που πρέπει να απασχολείται στα προγράμματα 3 έως 9 ώρες την εβδομάδα θα πρέπει να τον προσλάβει ο Δήμος σαν  μόνιμο.
Εκτός από αυτό τα τμήματα δεν θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβρη. 
Η γνώμη του Τζανή ήταν να λειτουργήσουν όπως έχει κανονιστεί μέχρι τέλος του έτους, χωρίς πρόστιμα, χωρίς επιπρόσθετες δαπάνες και από εκεί και πέρα να βρει ο κ.Βρεττάκος λύση.
Όταν ρωτήθηκε ο κ.Βρεττάκος τι θα γίνει το Σεπτέμβρη;
Ιδού η απάντηση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 25 ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.
Εγώ επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στους εγκέφαλους των συμβούλων σας, σας προτείνω τη ριζοσπαστική πρόταση να προσλάβετε συμβούλους σας τον ΚΥΡΟ ΓΡΑΝΑΖΗ και τον ΓΛΟΜΠΟ.
Είμαι σίγουρος ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας την πρότασή μου για να μπορέσει ο Δήμος να αναπλήρώσει τη παντελή σας  έλλειψη προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου